logo
logo

Jocul Urșilor clip video | Vernisaj fotografie Dan Mălureanu

Jocul Urșilor | Vernisaj foto

Fotografii Dan Mălureanu

Participanți la proiectul Jocul Urșilor

Expoziția ”Jocul urșilor", fotograf Dan Mălureanu
Istoric și critic de artă Anca Maria Zamfir
Pianist Daniel Nehoianu
Print Digigrafie, fotograf profesionist Claude Philippot
Organizator și susținător al evenimentului PhotoHotel
Etnograf Corina Voicu
IT & soluții web Lorincz Lehel
Fotograf vernisaj : Daniel Ceapă
Viedeograf eveniment : Dragoș Badicu & Transylvania Pictures
Vernisaj Hotel Kronwell Brasov, 30 noiembrie 2016
Expozitie permanentă 3-31 decembrie 2016 la Bistro de l’Arte, Brasov

Expozitia Jocul Ursilor prezintă 10 fotografii alb-negru printate în tehnica Digigrafiei, un print de înaltă calitate cu certificat Hahnemühle FineArt. Imprimarea se face prin tehnologia de jet cu cerneală iar dimensiunile printului este de mari dimensiuni. Digigrafia asigură o durată de viață de peste 60 de ani în expunerea normală de interior. Ea implică o imprimare cu ediție limitată și se livrează obligatoriu cu un certificat de autenticitate, garanția Hahnemühle, care include toate detaliile referitoare la: tipul de hârtie, numele autorului, numele printerului acreditat, data, dimensiunea seriei, dimensiunea fimaginilor. Printurile expoziției “Jocul Urșilor” au fost executate de un specialist în print de artă, fotograful profesionist Claude Philippot.

Expoziția Jocul Urșilor prezintă 10 fotografii alb-negru printate în tehnica Digigrafiei, un print de înaltă calitate cu certificat Hahnemühle FineArt. Imprimarea se face prin tehnologia de jet cu cerneală iar dimensiunile printului este de mari dimensiuni. Digigrafia asigură o durată de viață de peste 60 de ani în expunerea normală de interior. Ea implică o imprimare cu ediție limitată și se livrează obligatoriu cu un certificat de autenticitate, garanția Hahnemühle, care include toate detaliile referitoare la: tipul de hârtie, numele autorului, numele printerului acreditat, data, dimensiunea seriei, dimensiunea fimaginilor. Printurile expoziției “Jocul Urșilor” au fost executate de un specialist în print de artă, fotograful profesionist Claude Philippot.

Expoziția mai are și o intenție frumoasă și umană. Am facut un vernisaj foarte frumos și elegant așa cum multe expoziții o merita, la Hotel Kronwell pe data de 30 noiembrie 2016.
Avem o serie de fotografii mai puțin comerciale, o colecție de fotografii de artă printate la cel mai înalt standard. Dovada este certificatul de calitate Hahnemühle FineArt cu care fiecare fotografie este însoțită. Am făcut un site oficial al expoziției pentru a licita fotografiile din seria Jocul Urșilor. Banii adunați din licitarea fotografiilor vor fi donați unei familii nevoiașe. În acest proiect social suntem ajutati de partenerii noștrii, Asociația Aici pentru Tine.

Asociația Aici pentru Tine - O ŞANSĂ PENTRU TOŢI COPIII
Asociația Aici pentru Tine este un ONG, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate.
Aici pentru Tine:

“Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Alături de PhotoHotel și artistul Dan Mălureanu și, desigur, cu ajutorul dvs. prin intermediul acestui proiect ne propunem să ajutăm cât mai mulți oameni și să le oferim prilejul de a avea parte de sărbători cu adevărat fericite.”

Pentru a licita va invit pe site-ul oficial al expoziției www.joculursilor.danmalureanu.ro
Pentru orice întrebare referitor la achiziționarea lucrarilor ma puteti contacta si telefonic prin +40 721 244 244

Comments are closed.