logo

Despre mine – fotograf profesionist Dan Malureanu

Un fel de prezentare

Fotograf Dan Malureanu

Ma numesc Dan Malureanu, sunt fotograf profesionist disponibil oriune in tara si in lume. Sunt licentiat in fotografie la Universitatea de Arte si Design Cluj-Napoca, departamentul Foto-Video-Procesarea Imaginii pe Calculator si membrul al Uniunii Artistilor Plastici din Romania.

Experienta acumulata mi-a permis sa activez in diferite domenii ale fotografiei. Imi propun prin acest site sa promovez si sa prezint imagini realizate atat in proiecte personale cat si portofolii realizate pentru clienti. Acest site este dedicat fotografiei de buna calitate.

Mai mult

Fotografie & Activitati creative

Activitatea fotografica este impartita in proiecte personale, expozitii foto, portrete de studio, fotografie arhitectura si de promovare in domeniul turistic. In fotografia arhitecturala am incercat sa subliniez un sens al locului si sa pastrez firescul luminii eliminind pe cat posibile artificii inutile. Sunt interesat de fotografii elegante si simple, curate si evidente. O mare parte din portofoliu contine fotografii realizate pentru hoteluri si resorturi nationale si internationale. Am fotografiat pentru hoteluri din Grecia, Italia si Romania. Principiile si rigorile sunt aceleasi.

De asemenea sunt si didact. Din 2009 in fiecare an la Centrul Cultural Reduta Brasov am organizat cursuri de fotografie si gandire vizuala. Invatam fotografie, asa am numit sloganul activitatii didactice. Anual sustin cursuri dedicate pasionatilor si dornicilor de as imbunatati experienta vizuala prin practica foto si teorie. La clasa business pot vorbi activitatea de pregatire alaturi de partenerul PhotoHotel. Anual pregatesc personal interesat de fotografie prin scoala Photohotel si Stagiul Photohotel. Aceasta pregatire dureaza o luna de zile. Doar in 2016 am fost mai bine de 130 de cursanti.

Cele mai bune rezultate au fost facute alaturi de oameni implicati si condusi de planuri bine puse la punct. Daca sunteti interesati in colaborari din domeniul fotografiei sa alte activitati creative va rog trimiteti-mi un email. Cu respect Dan Malureanu