Copyright Dan Mălureanu
logo

Fotograf Booking

Fotograf Booking

Cum arată fotografiile pentru Booking ?

Booking și industria ospitalității?

Fotografiile în industria ospitalității trebuie să fie frumoase, clare, realiste, care inspiră confort și încredere. Seria de fotografii sunt asemenea unui tur virtual, o serie de imagini generice, bine alese asemeni unei sinteze dulci și ademenitoare. Vrem să vedem intrarea proprietății, fațada căldirii și apoi pas cu pas interioarele și facilitățile. Vrem o promisiune livrată frumos și profesionist! Platforma Booking este foarte bine organizată și combină informația scrisă cu ilustrația foto. După cum vedeți galeria foto are un rol decisiv în ancorarea potențialilor clienți. 

 

Ce vor să vadă clienții Booking?

Prima impresie contează̆ ! La ce se uită ? Clienții vor să fie impresionați de o locație deosebită, servicii grozave și un preț tentant. Prima categorie ține de livrarea unor fotografii profesioniste și ademenitoare. Serviciile grozave sunt dezvăluite de experiență trăită de clienți și le regăsim direct în calitatea recenzilor de pe Booking și de pe Google. Prețul este dat în mare parte de facilități, sezon și prețul pieței. Să revenim la fotografiile Booking….Imaginile trebuie să̆ reflecte cât mai  adevărat atmosferă și spaț̦iul disponibil. Atrageți atenția privitorului prin scene primitoare și spaț̦ioase. Pentru un profesionist în industria ospitalității consecvență în prezentare este la fel e importantă că și prestarea serviciilor în sine. Fotografiile ar trebui să arate toate camerele și funcționalitățile principale, împreună cu detaliile specifice care îi vor inspiră pe călători.

Câteva recomandări pentru fotografiile Booking

Se recomandă fotografiile orizontale care se integrează cel mai bine în galeria foto a paltformei Booking. Evitați brutalele distorsii geometrice și unghiuri exagerate. Pentru a aduce un plus de valoare vizuală recomandăm utilizarea cadrelor largi, cadrelor medii și detaliu. Majoriatea fotografiilor sunt realizate ziua când lumina învăluie spațiul și-l dezvăluie în cea mai bună manieră. Pe zi spațiul pare mai larg, pozitiv, generos și da o notă puternică de confort. Fotografiile de interior doar cu lumina artificială comprimă spațiul și da un ‘mood’ mai dramatic camerelor și spațiilor în general. Pentru a da parespectivă și adâncime camerelor se recomandă fotografierea din colțuri diferite. Vom avea astfel o înțelegere mai corectă asupra proprietății.

 

My favorite spot 

Cu surprindere și curiozitate caut întotdeauna un loc surpriză, care să mă scoate din clișeul turistic. Asemeni unui călător am aceeași satisfacție și atracție către astfel de locuri. De multe ori este ceva bine potrivit, bine ales și atent pregătit. My favorite spot mă face să-mi aduc aminte cu exactitate de o locație. Aveți cumva un “ favorite spot” ?

 

Câte fotografii pot prezenta în galeria foto Booking?

Se cere un minim 10 fotografii. Dacă ne gândim că trebuie să prezentăm spațiul cu toate facilitățile pe care le oferă, cele 10 cadre sunt chiar puține. Ficare camera trebuie fotografiată din diferite unghiuri pentru a întregi imaginea de ansamblu. Asigurați-vă că prezențați toate camerele și toate facilitățile. E nevoie de minim 4 cadre pentru camera și cel puțin o fotografie pentru baie. Mai putem completa lista și cu următoarele ilustrații ce pot întregi imaginea de ansablu. Ar fi vorba de fotografii cu priveliștea, balconul/terasă, grădina, piscină, parcare și desigur particularitățile arhitecturale sau de design. Booking recomandă un număr de aproximativ 24 de fotografii pentru o locație. Dacă locatia este mare se poat adauga în galeria foto până la 40 de fotografii conform platformei Booking.

Detaliu ce ilustreaza un pat dintr-o camera zugravita in negru

Cum să-ți dai seama că ai nevoie de un fotograf profesionist ?

În realitate locația este mai frumoasă și generoasă decât în fotografii, vei află de la clienții care se confesează cu surprindere. O realiate puțin cam brutală. Galeria arată încărcată, fotografii foarte saturate și texturate, unghiuri nefirești, surprinse ori foarte de sus ori mult prea jos. Fotografii prea închise ori prea deschise. Lipsa compoziției și a armoniei între elementele vizuale. Dacă au logo sau ori alt semn grafic eșecul este și mai mare. Tot în această serie mai intră imagini în care apar clienți/proprietar sau elemente decorative prea personale. Și lista poate continuă…

Piscina si padurea de pin

Aveți nevoie de un fotograf profesonist pentru platforma Booking?

Am făcut o mică prezentare asupra câtorva aspecte când realizăm fotografiile pentru platforma Booking.  În acest scop venim în ajutorul vostru cu servicii pentru industria ospitalității.  Sunteți interesați de o colaborare? Trimiteți-ne un email cu câteva informații despre proprietate și noi va vom face o ofertă.

Flat lay articole revista Ideal Deco Book

Ce ma recomandă?

Fotografie comercială și clipuri de prezentare

Activitatea națională̆ și internațională̆ în industria ospitalității. Experiență de mai bine de 10 ani în fotografiatia turistică cu proiecte pentru hoteluri, vile, pensiuni și apartamente în regim hotelier. Sunt Dan Mălureanu fotograf profesionist full time și te pot ajută la prezentarea spațiului în cea mai bună lumină indiferent de dimensiune și stil.

Beneficii

• Crește încrederii clienților
• Consolidaza identitatea mărcii
• Îmbunătăteste imaginea afacerii
• Consolidează vizibilitatea online (Booking, Instagram, Facebook, Google My Business)
• Drepturile de imagine 100%
• Imagini de înaltă calitate
• Livrare prin galerie online
• Contract & factură
• Lucrez oriunde în România

Solicită o ofertă

Fotograf Booking

Booking și industria ospitalității? Fotografiile în industria ospitalității trebuie să fie frumoase, clare, realiste,...
Flat lay articole revista Ideal Deco Book

5 reguli pentru o fotografie bună AirBNB?

1) Mergem pe natural Preferăm lumin naturală și atmosfera creată de această iar orice...

Comments are closed.