Copyright Dan Mălureanu
logo

Fotografie tehnică dentară

beforeafter

 

Client : High Class Medical București - Laborator de tehnică dentară
Proiect : Fotografii  produse tehnică dentara pentru firma High Class Medical București, cel mai avansat laborator de tehnică dentară.
Fotografiile pe fundal negru în studio ilustrează următoarele produse de tehnică dentară : Amber Hass, Bonturi peronalizate IMPLANT, EMAX fatete, coroane, inlay / onlay, Bara pe implanturi, ZIRCONIU monolitic, ZIRCONIU placat cu E-max, Metalo ceramica Ivoclar, All on four / on six, Structura PEEK / Grapheno cu coroane din zirconiu, Proteza SCHELETATA / telescoape, Proteza SCHELETIZATA, Lucrari cimentate sau insurubate, RCR, Modele de studiu, Proteza Elastica, Proteza Acrilica, Ghid / Albire / Bruxism, Modele printate
Foto : Dan Mălureanu

Laborator de tehnică dentară

High Class Medical

Client : High Class Medical București - Laborator de tehnică dentară
Foto : Dan Mălureanu

Imaginea vinde

Fotografii profesioniste pentru specialiști

Fotografia de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Fotografia produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege: fotografie de produs pe fundal alb/negru sau culoare, fotografie de produs cu oglindirea articolului, fotografie de produs lifestyle, fotografii pentru linii de produse.

Solicită o ofertă

Comments are closed.