Copyright Dan Mălureanu
logo

Delicios și pe alb

Prajitura cu portocala pe fundal alb in studio

Fotografii prăjituri în studio

Delicios și pe alb

Fotografii prăjituri în studio

Diferite de fotografiile cu styling, în care avem mai multe elemente aranjate într-un cadru ce mimează uneori stilul de viață, imaginile de produs pe fundal alb au o frumusețe aparte. Fundalul alb cere simplitatea și evidența. Vrem ca prin fiecare produs fotografiat în studio să evidențiăm particularitățile produslui. Ne plac fotografiile curate, în culori naturale, definite de o lumină bine plasată care să pună în evidență caracteristicile specifice ale produslui. Eu zic că este delicios și pe alb.

Vă propun o galerie cu poze culinare realizate pentru Cuptorul lui Robert. Am reușit să evidențiem în fotografii : textura, materialitatea, culoarea și poate v-am făcut și puțin  poftă! Cum spuneam, noi facem fotografii apetisante iar de gust se ocupă Cuptorul lui Robert.

Tema propusă : Fotografii de produs pe fundal alb în studio cu produse de cofetărie pentru firma Cuptorul lui Robert din Brașov. Pozele prezintă produse de cofetărie pentru site-ul & magazinul online prin : torturi, prajituri și dulciuri pentru piața din Brașov și din țară.

Clinet : Cuptorul lui Robert
Fotografie de produs : Dan Mălureanu & Anca Moiceanu

Galerie foto de produs

Cuptorul lui Robert

Imaginea vinde

Fotografia culinară

Tort egiptean cu styling fotografie de produs

Fotografie culinară

Fotografia de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Fotografia produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege: fotografie de produs pe fundal alb/negru sau culoare, fotografie de produs cu oglindirea articolului, fotografie de produs lifestyle, fotografii pentru linii de produse.
Pentru ședințe de fotografie de produs în studio îmi puteți trimite un email sau mă puteți suna la telefon. 

Fotograf Booking

Booking și industria ospitalității? Fotografiile în industria ospitalității trebuie să fie frumoase, clare, realiste,...
Flat lay articole revista Ideal Deco Book

5 reguli pentru o fotografie bună AirBNB?

1) Mergem pe natural Preferăm lumin naturală și atmosfera creată de această iar orice...

Comments are closed.