Copyright Dan Mălureanu
logo

Fotografii SPA

Fotografii SPA

SPA Resort Matta Village, Sardinia

fata la masaj

O pădure de pini, mare și terapie prin masaj

Matta Village este un hotel boutique mic, cunoscut ca un refugiu liniștit, ascuns de o pădure de pini ce se situează la doar câțiva pași de un golf alb și nisipos. Structura hotelului mimează parcă un sat mediteranean, cu un trio de clădiri cu două etaje care împrejmuiesc atracția principală, o piscină ademenitoare și eleganță.

Imaginile realizate în timpul tratamentului vor completa această experiență cu fotografii din vecinătatea Spa-ului. Pe scurt în câteva cuvinte : o pădure de pini, mare și terapie prin masaj. Pentru a ajunge la plajă, turiștii parcurg un traseu la umbra pădurii de pini. Este un traseu foarte frumos și unic. Sedința de masaj s-a ținut într-o încăpere destinată tratamentului spa în apropierea pădurii de pini, la răcoarea umbrei. Spațiul ales conferă o atmosferă de siguranță, de calm și relaxare.

Experiența SPA?

Sănătate prin Apa este termenul care desemnează locația în care găsești aceste metode și proceduri de hidroterapie. Termenul provine din abrevierea unei expresii latine: Sanitas Per Aquam. Fiecare hotel poate oferi și tratamente semnătură. Tratementele includ de obicei și o ședință de masaj de un anumit tip (lomi lomi, shiatsu, thai etc), exfoliere, împachetări etc Un efect benefic asupra sănătății ce ajuta la diminuarea anumitor dureri locale, eliberează corpul de stress și favorizează circulația sângelui. Mai mult, prin uleiurile sau cremele folosite la masaj, pielea este hraniță și hidratată în profunzime. Astfel simțul olfactiv se bucură de și de aromoterapie. Fotografiile intăresc încrederea clientilor în serviciile oferite de afacerea dumneavoastră.

Fotografii SPA

Galerie foto

Detailu tratament spa Masaj spa in salonSalon spa Hotel Matta Village fotografie masa masaj SPA sedinta de masaj la spa detail cu ulei spa sedinta masaj spa
piscina hoteluluiPiscina si padurea de pin

Informații proiect

Client : Hotel Matta Village, Sardinia
Tema : Lucrarea a avut mai multe teme de executat. Am realizat fotografii cu toate spațiile și serviciile hotelului : recepție, camere de hotel, fotografii SPA, meniuri, piscina, plaja, activități destinate turiștilor, locații turistice, un pachet complex ce s-a desfașurat pe durata mai multor zile de lucru.
Fotograf hotelier : Dan Mălureanu

Imaginea vinde

Servicii foto pentru industria hotelieră

Ce mă recomandă

Activitatea națională și internațională în domeniul fotografiei de arhitectură & design interior (hoteluri, pensiuni, fotografii spa, apartamente în regim hotelier & Booking, birouri arhitectură, arhitecți). Publicat în Designist, Republica, Casa Lux.

• Creste încrederii clienților
• Consolidaza identitatea mărcii
• Îmbunătăteste imaginea afacerii
• Consolidează vizibilitatea online (Booking, Instagram, Facebook, Google My Business)
• Drepturile de imagine 100%
• Imagini de înaltă calitate
• Livrare prin galerie online
• Contract & factură
• Lucrez oriunde în Romania

Solicită o ofertă

Fotograf Booking

Booking și industria ospitalității? Fotografiile în industria ospitalității trebuie să fie frumoase, clare, realiste,...
Flat lay articole revista Ideal Deco Book

5 reguli pentru o fotografie bună AirBNB?

1) Mergem pe natural Preferăm lumin naturală și atmosfera creată de această iar orice...

Comments are closed.