Copyright Dan Malureanu
logo

Conferințele Descoperă PhotoHotel

Conferințele Descoperă Photohotel

Am participat în ultimii ani la conferințele Descoperă PhotoHotel în calitate de formator foto. Colaborarea nostră a pornit chiar de la începuturile companiei când echipa era formata doar de o mâna de oameni. Conferințele au putut arăta activitatea companiei și au putut încuraja pe cei interesați să face pasul cărte o colaborare de durată. Veți găsi mai jos o prezentare a companiei Photohotel.

Cine este Photohotel ?

Povestea PhotoHotel a început în anul 2008 cu 2 structuri hoteliere și o echipă formată din 4 persoane, în insula Creta. Ulterior, compania s-a extins și in Spania, iar in ianuarie 2016 a deschis centrul administrativ in Romania, la Brasov.

În prezent Photohotel are peste 100 de structuri și peste 200 de angajați, iar ca destinații amintim:
Grecia: Insula Creta, Rodos, Corfu, Atena
Spania: Andaluzia, Mallorca, Menorca
Insulele Canare: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria

Lanțuri hoteliere și tur operatori care acordă încredere activitatii PhotoHotel sunt următorii : Marmara TUI Franța, Magic Life, Sentido Hotels, Aquis Hotels, Ibersol, Roc Hotels, Playa Hotel, Hoteles Globales.

Încă de la început Photohotel a lansat propria școală de training « PhotoHotel School », în cadrul căreia au fost formate gratuit peste 750 de persoane, pe care întreaga echipă le-a pregătit pentru a pleca în destinaţiile PhotoHotel.

Te invit să ții legătura cu PhotoHotel pe pagina de Facebook și pe blog. Vei afla în timp util când vor organiza evenimente, conferințe, seminarii în orașul tău.

Intră pe pagina de Facebook și dă Like dacă îți place conceptul PhotoHotel și nu uita să te abonezi la blog, pe: blog.photohotel.com