logo

Expozitia Coliere 2018

COLIERE

Expozitie de fotografie

Imi palce ideea unui obiect podoaba, un obiect care ne imbraca. Le-am conceput asemeni unor lucruri pretioase cu un aspect minimalist, simplu.
Va propun o serie de lucrari individuale alcatuite din asamblaje foto de mici dimensiuni legate asemeni unor coliere.

Fiecare lucrare poate fi o metafora intre obiectul colier si salba de note vizuale. Miniaturile ofera o citire diferita, o atitudine mai intima, senina. Prin dimensiunea lor mica fotografiile parca soptesc. Fiecare imagine este micsorata la limita vizibilului. Devine poate mai mult o impresie sau treceri intre impresii.

Ambiguitatea subiectului fortata si de dimensiunea redusa a fotografiilor cere un anumit timp de citire. Miniaturile vor sa-ti simta respiratia. Vor sa stai aproape, sa le observi. Curiozitatea este pusa la incercare. Fiecare imagine isi are momentul de glorie. Toate au o nota nostalgica, parca ne invita sa ne regasim amintirile noastre.

Au darul de a ne conecta la propriile noastre trairi. Lucrarile ofera cateva teme : copilaria si inocenta, necunoscutul, aventura, dansul, obiectul, cunoasterea. Fiecare zi traita aduce si completeaza propriul colier de trairi si amintiri. Este un dar pe care noi trebuie sa-l insufletim.

Fotografii : Dan Malureanu
Sponsor : Photohotel
Clip video : Transylvania Pictures (Dragos Badicu & Sebastian Pescariu)
Fotograf eveniment : Letitia Iordanescu
Organizator : Agenția de Publicitate AdTeam | Gala de caritate ”Aici pentru Tine”

Clip video expozitia "Coliere" | Transylvania Pictures