Copyright Dan Mălureanu
logo

Fotografii design interior

Fotografii design interior

Semnatura Laurențiu Paicu Architecture & Design studio

Apartamentul construit in anii 1930 a fost cronceput pentru inchiriere in regim hotelier pentru platformele online RBNB si Booking. Se afla frumos in centrul vechi al Brasovului. Vă prezint un spațiu cu aer select și îndrăzneț care se vinde singur. Am întâlnit materiale frumoase : metal, lemn, faianță într-o proporție sănătoasă și trainică. Un spațiu tușat de alb și negru cu zone uneori minimaliste, alteori ușor decorative dar frumoase prin dozaj și simțul proporției.

Clasic si modern

Am remarcat incantat imbinarea inspirata intre elemante clasice si moderne punctate alocuri de lucrari de arta. S-a ales o cromatica intr-o nota dramatica, mult negru asemeni unui fundal tacut ce refuza orice alterare. Lucrarile de arta sunt parca elementele ce se opun cu succes decarativismului excesiv si obsedant uneori. Fotografiile de design interior au devenit materialul articolului "Renovare cu solutii ingenioase "din Revista Casa Lux , prima revista de amenajari din Romania. Arhitectura și designul au semnătură arhitectului Laurențiu Paicu - Architecture & Design studio.

Design interior : Laurențiu Paicu
Prestator : Ovidiu Sandulescu
Aranjamente florale : Carmen Belcin
Fotografii : Dan Mălureanu

PS.
Din experienta mea de fotograf de arhitectura si design interior
Majoritatea caselor si apartamentelor amenajate arata bine, arata a nou. Am sentimentul uneori ca fotografiez intr-un showroom de prezentare al unui magazin ce comercializeaza materiale de constructii si solutii pentru case. De cele mai multe ori de departe se evidentiaza un apartament prin armonie si limbaj vizual. Diferenta mare apare cand angajati un arhitect sau un designer de interior, este o investitie care place si se vinde.

Sunteti interesati de o colaborare in proiecte creative, fotografie de arhitectura, fotografie de amenajari interioare sau fotografie produs pentru promovare online ?
Datin-ne de stire si cine stie, poate vom si colabora !

Servicii foto apartamente în regim hotelier AirBNB

Ce mă recomandă?

Activitatea națională și internațională în domeniul fotografiei de arhitectură & design interior (hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier & Booking, birouri arhitectură, arhitecți). Publicat în Designist, Republica, Casa Lux.

• Creste încrederii clienților
• Consolidaza identitatea mărcii
• Îmbunătăteste imaginea afacerii
• Consolidează vizibilitatea online (Booking, Instagram, Facebook, Google My Business)
• Drepturile de imagine 100%
• Imagini de înaltă calitate
• Livrare prin galerie online
• Contract & factură
• Lucrez oriunde în Romania

Bucatarie open space airBNB

Solicită o ofertă