Copyright Dan Mălureanu
logo

O bucătărie frumoasă

O bucătărie frumoasă

Proiect Ador Mobila

Bucatarie eleganta insula marmura

Fotografie comercială pentru compania Ador Mobilă. Proiectul are mai multe elemente de mobilier realizate pentru o casă din Brașov. Am preferat să prezint doar bucătăria. Sunt suficiente elemente frumoase de design care vă vor atrage atentia. Am ales o serie de fotografii limitată, suficientă, zic eu pentru a va face o părere. Vizionare placută!

Proiect : Fotografii de prezentare pentru site si social media. Ilustrații foto care prezintă relația între spațiu, materiale, texturi, culori și design exclusivist.
Client : Ador Mobilă
Fotograf comercial : Dan Mălureanu

Bucatarie electrocasnice și marmura

Imaginea vinde

Fotografie & videografie comercială

Imaginea de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile foto și clipurile video sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs sau clipurile video și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Imaginea produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste și clipurile video atent lucrate înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

De ce este important

  • Crește încrederea clienților
  • Consolidază identitatea mărcii
  • Îmbunătătește imaginea afacerii
  • Consolidază vizibilitatea pe social media (Instagram, Facebook, Google My Business)
  • Lucrăm oriunde în România
Cere o ofertă foto & video