logo

Fotografie culinară

‘You must always have respect for food: when you eat it, when you talk about it and also when you photograph it’.  Riccardo Marcialis

Fotografia culinară

Meniuri, sugestii de servire, restaurante, servicii de catering

Fotografie culinară

Gustul pentru fotografii apetisante

Prezentare

Fotografie cerută pentru meniuri, sugestii de servire, restaurante, servicii de catering și chiar de organizatori de evenimente. Fotografia culinară este o specializare a fotografiei comerciale, ale căror produse sunt utilizate în reclame, reviste, ambalaje, meniuri, cărți de bucate și prezentări de meniuri pentru comenzi online. Fotografia culinară (fotografie gastronomică, food photography) se evidentiază prin două abordări distincte.

Styling în fotografia culinară

Fotografia lifestyle produsul este prezentat într-un cadru generic ce reflectă stilul de viață. Fotografiile livestyle implică styling. Imaginile sunt minuțioas aranjate pentru a prezenta cu simplitate calitățiile produselor într-o relație convingătoare și armonioasă contextul.

Tort egiptean cu styling fotografie de produs

Pentru meniuri

A doua abordare mai comercială sinonimă cu fotografie de studio, fotografie de produs ar putea ilustra set up-ul de farfurie pe fundal alb/negru plat sau ar putea ilustra produsul izolat pe un fundal alb impecabil.

Fie că este vorba de o serie de fotografii pentru o cofetarie, ingredinete culinare sau cu totul alte produse intenția este aceeași. Fotografie de produs se realizează pe un fundal plat cel mai adesea, alb ușor de integrat într-o platformă cu vânzare online. Acesta favoriza vizualizarea produsului fara a distrage atenția inutil către alte elemente de stil și context.

Tort de ciocolata pe fundall alb fotografie studio produs

Cel mai recent, tendința predominantă în fotografia culinară este de a prezenta mâncarea cât mai simplu, cu un aspect natural, elegant și cu puțină recuzită. Fotografia culinară profesională este un efort de colaborare, implicând de obicei un fotograf, asistent și ideal un food stylist.

Fotografii cu bun gust

  • Crește încrederea clienților
  • Consolidază identitatea mărcii
  • Îmbunătătește imaginea afacerii
  • Consolidează vizibilitatea pe social media (Instagram, Facebook, Google My Business)

Mai mult

  • Lucrăm oriunde în România
  • Drepturile de imagine 100%
  • Folosim cea mai bun echipament
  • Imagini de înaltă calitate
Solicitați o ofertă de preț