Copyright Dan Mălureanu
logo

Clipuri comerciale

Unboxing Calligraphy Kit - Amalia Calligraphy

Proiect : Amalia Calligraphy
Asistenți : Anca Moiceanu & Rareș Popa
Video : Dan Mălureanu

Proiecte creative

Clipuri comerciale

Produse si servicii

Realizăm videoclipuri de prezentare profesioniste. Prezentare de companie, prezentări de servicii, prezentare tip explainer video, testimoniale de la clienți, studii de caz, anunțare de promoții.

eCommerce

Clipuri de prezentare pentru companii, reclame video creative, clipuri video pentru social media, prezentări de produse, interviuri și testimoniale de la clienți, unboxing, tips&tricks în alegerea produselor.

Imobiliare & Real Estate

Prezentări de dezvoltator imobiliar sau agenții Real Estate, clipuri video de prezentare a imobilului, prezentare proprietăților și a clădirilor.

Cursuri online

Filmări cursuri pentru platforme online, reclame cursuri și promoții, clipuri video pentru social media și site, interviuri și testimoniale de la clienți, prezentare de servicii, clipuri video de promovare, video educațional.

Industria HORECA

Proiecte creative pentru HORECA. Prezentare locație, clipuri video cu prezentare produse și servicii, interviuri și testimoniale, video de promovare, clipuri pentru postări pe social media, evenimente corporate.

Spectacole & Festivaluri, ONG-uri

Clipuri video de prezentare eveniment, clipuri de promovare campanii, clipuri promovare acțiuni caritabile, spectacole și festivaluri, clipuri video de la evenimente, interviuri și testimoniale de la evenimente, video pentru postări pe social media.

Imaginea vinde

Spoturi video de prezentare firmă, produse și servicii


Clipuri video comerciale

Imaginea de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile foto și clipurile video sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs sau clipurile video și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Imaginea produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste și clipurile video atent lucrate înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

De ce este important

  • Crește încrederea clienților
  • Consolidază identitatea mărcii
  • Îmbunătătește imaginea afacerii
  • Consolidază vizibilitatea pe social media (Instagram, Facebook, Google My Business)
  • Lucrăm oriunde în România

Solicită o ofertă