Copyright Dan Mălureanu
logo
Bloc operator medici chirurgie

Fotografie medicală

Servicii foto specializate în fotografia de cabinete medicale, clinici & laboratoare, echipe medicale, dotări, servicii

Cabinete medicale, clinici & laboratoare

Fotografiile ilustreză sediul, recepția, cabinetele medicale, dotările și echipamentele pentru fiecare specialitate.

Cabinete medicale, clinici & laboratoare
Clinică stomatologică

Sunt binevenite imaginile cu interacțiunea dintre medic, asistent si pacient. Imaginile sunt mai puternice iar oamenii se pot conecta mai ușor cu ceea ce oferți mai bun.

Clinică stomatologică
Laboratoar de tehnică dentară

Secvențe cu stadii de lucru, tehnici și materiale moderne folosite în laboratoare de tehnică dentară. Imagini dedicate promovării online & pagina web.

Laboratoar de tehnică dentară
Portrete medici & asistenți

Organizate pe specialitați medicale spitalele, clinicile și laboratoarele fac o prezentare individuală a medicilor, asitentilor, anestezist, echipă în general.

Portrete medici & asistenți
Chirurgie - Bloc operator

Fotografiile pot surprinde interacțiunea între doctor, asistenți și pacienți. Recomandăm scene apropiate cu activitatea normala a clinicii sau spitalului.

Chirurgie - Bloc operator
Tehnică dentară

Fotografiile de specialitate pun în valoare produsele și serviciile firmelor dvs. Produse de tehnică dentară, materiale și tehnici moderne.

Tehnică dentară

Află mai multe

Solicită o ofertă
logo clinici medicale

Conținut de calitate

Aveți nevoie de un conținut bun. O modalitate rapidă și eficientă înseamnă să lucra cu profesioniști. Accentul nostru va fi întotdeauna asupra puterii imaginii pentru a conecta oamenii cu marca dumneavoastră. Unui brand autentic pur și simplu nu poate fi ignorat. Lucrăm cu companii mici în cea mai mare parte din activitate dar și cu companii cunoscute iar principiile sunt aceelași. Profesionalism și conținut de calitate. 

Imagini convingătoare

Îmaginile convingătoare sunt cea mai sigură modalitate de a câștiga atenție și de a spori încrederea in brandul dvs. Acestea se vor reflecta în creșterea numărului de clienți și recomandări mai multe.

Fotografie & productie video

Vizual fotografia și filmul sunt apropiate. Se întâmplă ceva, în clipurile video legătura emoțională se stabilește cu mai mare ușurință. Transmiteți ceea ce va face diferiți și mai buni într-un mod convingător, uman, memorabil și revoluționar din punct de vedere vizual !

Imaginea vinde

Colaborează cu profesioniști

Fotografia de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Fotografia produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege: fotografie de produs pe fundal alb/negru sau culoare, fotografie de produs cu oglindirea articolului, fotografie de produs lifestyle, fotografii pentru linii de produse.

Beneficii

  • Crește încrederea clienților
  • Consolidază identitatea mărcii
  • Îmbunătătește imaginea afacerii
  • Consolidează vizibilitatea pe social media (Instagram, Facebook, Google My Business) Lucrăm oriunde în România
  • Drepturile de imagine 100%
  • Folosim cea mai bun echipament
  • Imagini de înaltă calitate
Solicită o ofertă