Copyright Dan Mălureanu
logo
beforeafter

Fotografia care vinde

Fotografia de produs & studio

Fotografia în studio

Fotografia în studio presupune o gamă mai largă de teme printre care avem și fotografia de produs. Oriunde putem amplasa un studio foto pentru orice tip de subiect. Putem folosi orice fundal, culoare, dimensiune sau pur și simplu putem fotografia în cadru natural sau, de ce nu recreea în totalitate o scenă, un context.

eCOMMERCE

Realizăm fotografii în studio care ilustreză cu ușurinta funcționalitatea și designul, dimnesiunea, textura și materialitatea. Fotografiile pe fundal alb 255 este obligatorie pentru fotografiile Marketplace / eCommerce. Se pot executa în studioul propriu sau la client. 

Fotografia lifestyle

Sunt secvențe din cotidian, din viața reală sau pe scurt lifestyle… Este un gen de fotografie care are ca scop  principal surprinderea oamenilor și a obiectelor în situații familiare asemeni unor momente sau scene din viața reală. Scopul principal este de a spune povești despre viața oamenilor, de a inspira și chiar de a seduce clienții în scopul de a folosi serviciile sau produsele marketate. Toate aceste filtrate și controlate de experiența unui fotograf profesionist.  

 

Pregătirea ședintei foto

Pentru fotografia de produs verificați aspectul articolelor. Alegeți produsele cu un aspect cât mai bun fără zgârieturi, imperfecțiuni, lovituri. În cazul în care articolul are mai multe dimensiuni pregătit un produs din fiecare pentru a le și fotografia impreună.  Pentru evidentă și o bună organizare pregătiți o fișă de lucru cu toate produsele. Vom ține mai ușor inventarul produselor și poate fi checklist-ul ședinței foto.

Asistentul fotografului

Asistentul fotografului este într-un fel chiar clientul. În afara studioului, fotograful este doar un executant în acest proces creativ. Fotograful nu iei asumă găsirea locului, cererea de permisiune, acordul modelelor, găsirea unui loc în care designul interior/stilul să respecte anumite cerințe estetice ale clientului. Fotograful se asigură de execuția imaginilor, claritatea lor, calitatea luminii naturale sau de studio, editarea, retușul fotografiilor și livrarea lor la timpul stabilit.

Comunicarea noastră

Comunicarea este esențială !  Oferta foto este aplicabilă în situația în care fotografia se realizează direct, fără alte pregătiri sofisticate, fără aranjamente capcană, fără operațiuni complicate de asamblare și dezambalare. Aceste impedimente se vor reflecta în timpul execuției și  în final în preț. Avem nevoie de informații pentru a evalua volumul de muncă, de a întelege particularitățile produselor și provocările pe care le impun. Vrem informații pentru a vă da o ofertă cat mai bună fără a ne pierde timpul inuil.

Fotografie de produs-Patura fir gigand pe scaun

Fotografie de produs

Imaginea vinde

Fotografia de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Fotografia produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege: fotografie de produs pe fundal alb/negru sau culoare, fotografie de produs cu oglindirea articolului, fotografie de produs lifestyle, fotografii pentru linii de produse

Solicită o ofertă
fotografie de produs studio bratară
Clienți și parteneri in fotografia de produs pe fundal alb și lifestyle

Recomandări