Copyright Dan Mălureanu
logo

Fotografie de produs în studio

Fotografie de produs cu rama ochelar de vedere pe fundal alb in studio

Fotografie de produs în studio

Rame și ochelari de soare | Optilab

Ramele și ochelarii de soare vin într-o multitudine de modele ce oferă un confort excepțional și se potrivesc orcărui tip de activitate, formă a feței sau stil. O nouă temă în fotografia de produs și o experiență foarte făină de unde am învățat multe și abia aștept să realizez atât fotografie de produs în studio cât și imagini creative, de concept. Pentru început am realizat o ședință foto de produs cu o serie de ochelari de soare și rame de ochelari de vedere pe fundal alb imaculat (alb 256) destinate magazinelor online și e-commerce. Puteți găsi o selecție excelentă de ochelari de soare de la brandurile preferate. Firma Optilab va aduce pe piață printr-un magazin online, ochelari de vedere și ochelari de soare, rame cu un design variat prin stil, culoare, textură, rame sofisticate sau simple, culori și nuanțele variate la lentile. Va fi posibilă, de asemenea alegerea orcărui tip de lentilă de rețetă.

Fotografie de produs cu rama neagra ochelar de vedere pe fundal alb in studio fotografie produs ochelari pe fundal alb in studio

Informații temă fotografie de produs

Client : Optilab
Temă clientului : Ședință foto de produs în studio cu rame și ochelari de soare pe fundal alb 256. Fiecare ramă sau ochelar de soare a fost fotografiat din unghiuri diferite pentru a prezenta funcționalitatea și designul produsului. Fiecare produs are câte 5 imagini cu unghiuri diferite pentru a completa și întregi experiența clientului.
Fotograf Brașov : Dan Mălureanu

Imaginea vinde

Fotografie de produs în studio

Tort egiptean cu styling fotografie de produs

Imaginile sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs în studio și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. Fotografia produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege: fotografie de produs pe fundal alb/negru sau culoare, fotografie de produs cu oglindirea articolului, fotografie de produs lifestyle, ședinte foto de produs creative/bazate pe concept, fotografii pentru linii de produse.

• Creste încrederii clienților
• Consolidaza identitatea mărcii
• Îmbunătăteste imaginea afacerii
• Consolidează vizibilitatea online (Instagram, Facebook, Google My Business)
• Drepturile de imagine 100%
• Imagini de înaltă calitate
• Livrare prin galerie online
• Contract & factură
• Lucrez oriunde în Romania

Pentru ședințe de fotografie de produs în studio îmi puteți trimite un email sau mă puteți suna la telefon. Detalii în contact.

Solicită o ofertă

Comments are closed.