Copyright Dan Mălureanu
logo

Cum arata un apartament seducator pentru AirBNB ?

Cum arată un apartament seducător pentru AirBNB ?

Postăvarului 8

Un apartament seducător

O recenzie meritată

După ce am fotografiat și editat fotografiile, Răzvan m-a rugat să-i fac o recenzie la apartament pentru Google My Business. Pentru ca mi-a plăcut foarte mult apartamentul și pentru ca știu ca este foarte important în business i-am  făcut următoarea descriere personală. Sper ca recenzia sa se regăsească și în fotografii. Ce părere aveți ?

pat si dressing apartament

Recenzia sună în felul următor :
"Mă seduce printr-o elegantă bine echilibrată. Fiecare camera îmbină frumosul cu funcționalul. Îmi plac culori bine alese, lemnul , metalul, ceramică sunt conservate și adăugate cu mult suflet. Camerele spațioase, înalte și frumos dichisite te primesc cu căldură. O promisiune ce se confirmă chiar din stradă. Fațada frumos pictată, scări din lemn atent recondiționate și ușa de la intrare, adorabilă! Un apartament ce păstreză cu respect personalitatea locului și oferă cu ușurință liniște, confort și intimitate. Fără să exagerez, unul din apartamentele favorite din Brașov! Greu de uitat și ușor de amintit, Postavarului 8"

Client : Postavarului 8, Brașov
Proiect : Fotogrfii prezentare apartamentul în regim hotelier pentru platformele AirBNB, Booking, Google My Business
Fotografii. :  Anca Moiceanu & Dan Malureanu
Arhitect :
Designer interior :
Recondiționare lemn : Adela Chivărean | The Wood Doctor

Cere o ofertă

Fotografii & clipuri video de prezentare

Ce mă recomandă?

Activitatea națională și internațională în domeniul fotografiei de arhitectură & design interior (hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier AirBNB & Booking, birouri arhitectură, arhitecți). Publicat în Designist, Republica, Casă Lux (revistă printată). Sunt Dan Malureanu fotograf profesionist full time și te pot ajută la prezentarea spațiului în cea mai bună lumină indiferent de dimensiune și stil.

Cere o ofertă

Fotograf Booking

Booking și industria ospitalității? Fotografiile în industria ospitalității trebuie să fie frumoase, clare, realiste,...
Flat lay articole revista Ideal Deco Book

5 reguli pentru o fotografie bună AirBNB?

1) Mergem pe natural Preferăm lumin naturală și atmosfera creată de această iar orice...

Comments are closed.