Copyright Dan Mălureanu
logo

DecoDepot fotografii magazin online

Fotografii magazin online

Fotografie de produs Home&Deco

Fotografii magazin online

Fotografie de produs | DecoDepot

Fiecare ședință foto de produs are o anumită temă și cere un anumit tip de execuție. Am fost solicitați să fotografiam câteva produse de sezon într-o manieră lifestyle ce urmau să fie promovate pe site și pe social media. DecoDepot are o colecție completă de decorațiuni cu un mix fascinant de stiluri, de bun gust și expresivitate. DecoDepot propune o colecție completă pentru amenajarea locuinței prin elemente de decor și design interior. Abordările stilurilor sunt diferite, de la amprenta unui stil clasic, boem, simplu și până la stiluri moderne și pline de culoare. Soluții variate pentru decorul casei dar și pentru exterior. Selecția produselor și potivirea lor poate fi făcută după stil, paleta cromatică, texturi. Produsel Home&Deco pot fi inspirație adevărată pentru hoteluri, restaurante, candy bar & shop, florarii, elemente de decor pentru evenimente, soluții pentru grădinsa și casă.

Tema propusă : Fotografii de produs cu elemente de decor pentru casă și grădina ședința foto realizată la magazinul DecoDepot din Brașov. Am avut de fotografiat cateeva poduse într-o manieră lifestyle, un fel de sugestie de prezentare pentru câteva produse de sezon. Pozele prezintă produse home&deco pentru site-ul & magazinul online prin : ghivece de piatră, seturi de servire, cutii pentru depozitare, platouri pentru brânză, decorațiuni pentru camede copii

Clinet : DecoDepot - Home & Deco, Brașov
Fotografie de produs : Dan Mălureanu & Anca Moiceanu

Imaginea vinde

Fotografie comercială și clipuri de prezentare

Fotografie de produs-Patura fir gigand pe scaun

Fotografia de produs este peste tot, o vedem zilnic. Imaginile sunt cruciale în ancorarea intenție de cumpărare. Majoritatea cumpărătorilor se uită mai întâi la fotografia de produs și apoi citesc descrierea pentru a valida alegerea produsului. O descriere frumoasă și exactă a produselor reprezintă un pas important în prezentare, dar incomplet. Fotografia produsului spune multe despre articol, dimensiune, formă, culoare și chiar despre modul în care poate fi utilizat. Fotografiile profesioniste înseamnă vânzări mai mari în mediul online.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii din care poți alege:

    • fotografie de produs pe fundal alb/negru sau culoare
    • fotografie de produs lifestyle
    • fotografii pentru linii de produse
Solicită o ofertă

Comments are closed.